Vandaag

07:00 English Breakfast The English Breakfast Radio Show is the English language radio programme for Amsterdam's international community. Listen in to the morning's Dutch and international news, sports and weather, and find out what's going on in and around Amsterdam. www.englishbreakfast.nl
09:00 Calypso Programma voor Surinamers en West-Indische Hindoestanen in Nederland. calypso_841@hotmail.com
12:00 Muziek gevarieerd
17:00 Bangsa Jawa Pop Jawa - Cultuur - Informatie www.bangsajawa.com
19:00 Lisanga Radio Radio Lisanga is een informatief en sociaal-cultureel programma over de Democratische Republiek Congo, de buurlanden van Congo en de Nederlandse samenleving. www.lisanga.nl
20:00 Círculo Dilecto
21:00 Nava-e-Jawanan
22:00 Muziek gevarieerd De gemeenteraad is de baas van de stad en vertegenwoordigt de bewoners van Amsterdam. Volg live de gemeenteraadsvergadering van Amsterdam.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan