Vandaag

07:00 Muziek gevarieerd
09:00 Radio Calypso Hindoestaans-Caribische programma's voor met name Surinamers en Indiërs, met veel nieuws en informatie.
12:00 Muziek gevarieerd
17:00 Radio Bangsa Jawa Surinaams Javaanse radio: cultuur en samenleving in het Nederlands en Javaans. Met interviews, reportages, actualiteiten en pop jawa.
19:00 Radio Lisanga Radio lisanga is een informatief en sociaal-cultureel programma over de Democratische Republiek Congo, de buurlanden van Congo en de Nederlandse samenleving.
20:00 Círculo Dilecto Programma in het Spaans met actualiteiten, interviews, de culturele agenda en muziek!!
21:00 JawaKingradio Javaans/Surinaams/Nederlandstalig praat-en muziek radioprogramma. Behandeld actuele en taboe-onderwerpen.
23:00 Muziek gevarieerd
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan