Vandaag

07:00 Muziek gevarieerd
14:00 The Ghiath Show Wekelijkse radioshow van Ghias Al Olaby, radiomaker uit Damascus. Vluchteling. Ghias praat met vluchtelingen die al wat langer in Nederland zijn. Arabisch en Nederlands nieuws wordt besproken. Alles omlijst met veel Arabische muziek.
15:00 Muziek gevarieerd
17:00 Radio Bangsa Jawa Surinaams Javaanse radio: cultuur en samenleving in het Nederlands en Javaans. Met interviews, reportages, actualiteiten en pop jawa.
19:00 Radio Dalmar De samenwerkende Migrantenomroepen in Amsterdam verzorgen met vrijwilligers radio-, televisie- en internetlessen voor verschillende groepen oudkomers en nieuwkomers.
21:00 Radio Onda Italiana Radio Onda Italiana staat voor (Italiaanse) kunst, cultuur en muziek in Amsterdam en Nederland.
22:00 Muziek gevarieerd
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan