Kunstpiloten

Kunstpiloten image 1Kunstpiloten neemt je mee naar de backstage van de Nederlandse kunstwereld. In Kunstpiloten kijken we niet naar naam en faam, maar stellen de vragen die er toe doen. Kunstpiloten doet het net even anders.
Bekijk de promo-video (lange versie):

In Kunstpiloten is er geen elite of onderlaag. We gaan lastige onderwerpen niet uit de weg, maar vallen met de deur in huis zonder onbeschoft te zijn.

Elke aflevering van Kunstpiloten staat in het teken van een thema zoals de machtigste mensen in de kunstwereld, bijzondere verzamelaars of de kosten van kunst. Kunstpiloten bezoekt gerenomeerde kunstenaars als Joep van Lieshout en Jonas Staal, maar ook graffiti artist Lastplak, afvalarchitect Denis Oudendijk en DJ Billy the Klit. We gaan racen met Menno Baars, bouwen onze eigen Rietveld stoel en spelen de nieuwe zen-game Bohm van Monobanda.

Kunstpiloten dompelt je volledig onder in de kunstwereld in de vier randsteden van Nederland. (..)

De eerste aflevering is te zien op zaterdag 10 april 17:30 uur SALTO1

Meer informatie over dit programma staat op:
www.coolpolitics.nl/projects/Kunstpiloten

website: www.coolpolitics.nl

 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan