Vandaag

05:35 The Screening Room Filmprogramma waarin experimentele avant garde Films worden vertoon van meer dan 30 internationale kunstenaars voorafgegaan door een korte inleiding.
06:35 GRAP TV clips Een selectie van losse videoclips uit GRAP TV
07:00 Salto Kids Een nieuwe kidsprogrammering op Salto! Met afleveringen van NRD TV; Filmclub Banne, Kindepersbureau Molenwijk en Videoreporters Waterlandplein. Kortom een rijk en vol kinderprogramma door en voor kinderen!
10:00 Gezond kopen, gezond koken Dagelijkse kookcursus i.s.m GGD Amsterdam n.a.v. het grote gezondheidsprobleem van overgewicht en obesitas. Elke aflevering volgen we 4 Amsterdammers in de supermarkt en in de keuken die gezondere keuzes willen maken o.l.v. diŽtist Mary-Jane Tan
10:15 Stoptober TV Aflevering 1
10:30 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 1 en 2
11:00 OBA Live! Live vanuit de OBA Javaplein de talkshow van Theodor Holman met gasten, live-muziek en publiek
12:00 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
13:05 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 1 en 2
13:35 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
14:05 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
15:05 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 1 en 2
15:35 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No. 11 (1958).
15:44 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Garnalenomelette
16:00 Gezond kopen, gezond koken Dagelijkse kookcursus i.s.m GGD Amsterdam n.a.v. het grote gezondheidsprobleem van overgewicht en obesitas. Elke aflevering volgen we 4 Amsterdammers in de supermarkt en in de keuken die gezondere keuzes willen maken o.l.v. diŽtist Mary-Jane Tan
16:15 Stoptober TV Aflevering 1
16:30 Funx Music Awards De stembussen zijn gesloten, de stemmen worden geteld! Jij hebt afgelopen weken kunnen stemmen op je favoriete FunX artiesten en vandaag weten we tijdens de FunX Music Awards in de Melkweg welke artiesten in de prijzen zijn gevallen.
18:30 MVS Gaystation TV MVS, queer in Amsterdam; jouw update van het homonieuws!
19:30 Gezond kopen, gezond koken Dagelijkse kookcursus i.s.m GGD Amsterdam n.a.v. het grote gezondheidsprobleem van overgewicht en obesitas. Elke aflevering volgen we 4 Amsterdammers in de supermarkt en in de keuken die gezondere keuzes willen maken o.l.v. diŽtist Mary-Jane Tan
19:45 Stoptober TV Aflevering 1
20:00 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 3 en 4
20:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Spiegel van Nederland No. 11 (1958).
20:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Garnalenomelette
20:50 SALTO Shorts Korte items van SALTO makers uit onze stad met actuele thema's waaronder Zuidoost TV, Rietveld&SALTO, Become The Best Version Of Yourself (Lisa Staal), R4TV, MVS Gaystation, Ratatouille TV, Filmkoekies, Knooppunt,Grap TV clips & promo's
21:00 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
21:30 The Screening Room Filmprogramma waarin experimentele avant garde Films worden vertoon van meer dan 30 internationale kunstenaars voorafgegaan door een korte inleiding.
22:30 An American in Amsterdam Een onderhoudende blik op Amsterdam door de ogen van de Amerikaanse expat Terry Mann verkennen we stad. Lach als hij je mee neemt in zijn fantasie en verkenning van de stad en haar geheimen.
23:30 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 3 en 4
00:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
01:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
02:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
02:30 Rietveld@Salto Kijk nu naar het werk van studenten van de Gerrit Rietveld Academie die hun onconventionele, spannende, artistieke en kunstzinnige werk in dit programma Rietveld@Salto.
03:30 De Dissident Het meest glokale televisieprogramma ter wereld. Een programma over mensenrechten verdedigers. In elke aflevering gaan we hierover in gesprek met interessante Amsterdammers en maken we kennis met hun visie op de meest urgente kwesties.
04:00 Onder Mediadoctoren Inhoudelijke en wetenschappelijk-geÔnformeerde discussies over de media. Twee mediawetenschappers, Vincent Crone en Linda Duits en bevragen iedere uitzending een mediakwestie.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan