Vandaag

05:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
06:00 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
07:00 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven en luister naar radiozender StadsFM.
09:00 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
09:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No. 17(1958)
09:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Garnalenomelette
09:50 SALTO Shorts De stagiaires van SALTO maken diverse items over de stad Amsterdam.
10:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
10:30 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
11:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
11:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No. 17(1958)
11:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Garnalenomelette
11:50 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven en luister naar radiozender StadsFM.
12:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
14:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
14:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No. 17(1958)
14:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Garnalenomelette
14:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
15:00 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven en luister naar radiozender StadsFM.
16:00 Hindustani Art TV Programma over Hindoestaanse/Indiase kunst en cultuur, gerelateerd aan de samenleving in Nederland en Amsterdam in het bijzonder.
17:00 Outsider Art TV Amsterdam Outsider Art TV is een programma waarin de kunstvorm Outsider Art ruim aan bod komt. Het programma is een initiatief van Galerie Amsterdam Outsider Art. Winnaar van de Amsterdamse Media Prijs 2013 voor beste programma op SALTO 1.
17:30 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
17:40 SALTO Shorts De stagiaires van SALTO maken diverse items over de stad Amsterdam.
17:50 De Balie TV Kenniscafe: De stad leeft!
20:00 Onder Mediadoctoren Inhoudelijke en wetenschappelijk-geïnformeerde discussies over de media. Twee mediawetenschappers, Vincent Crone en Linda Duits en bevragen iedere uitzending een mediakwestie.
21:00 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr 18 (1959)
21:10 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Kip met rijst
21:20 SALTO Shorts De stagiaires van SALTO maken diverse items over de stad Amsterdam.
21:30 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.
22:00 Demet TV Nieuws en actualiteiten voor alle migranten.
22:30 Metje TV Metje TV geeft het leven en gebeurtenissen in Amsterdam weer met een knipoog.
23:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
23:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No.18(1959).
23:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Kip met rijst
23:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
00:00 Youngsterdam Youngsterdam is een programma gemaakt door en voor jongeren uit Amsterdam.
01:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
03:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
04:00 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan