Vandaag

05:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
05:30 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.¶
06:00 Salto Kids Een nieuwe kidsprogrammering op Salto! Met afleveringen van NRD TV; Filmclub Banne, Kindepersbureau Molenwijk en Videoreporters Waterlandplein. Kortom een rijk en vol kinderprogramma door en voor kinderen!
09:00 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr.5(1958)
09:10 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Croquetten
09:20 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
09:30 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
10:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
10:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr.5(1958)
10:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Croquetten
10:50 SALTO Shorts De stagiaires van SALTO maken diverse items over de stad Amsterdam.
10:55 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
11:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
12:00 Onder Mediadoctoren Inhoudelijke en wetenschappelijk-geïnformeerde discussies over de media. Twee mediawetenschappers, Vincent Crone en Linda Duits en bevragen iedere uitzending een mediakwestie.
13:00 Van der Laan. Boekpresentatie. Op 23 mei vond de presentatie plaats van de biografie van Eberhard van der Laan, geschreven door Kemal Rijken. In de Balie worden verschillende spelers uit het leven van de burgermeester geïnterviewd door presentator Max van Weezel.
15:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
16:00 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
16:30 Demet TV Nieuws en actualiteiten voor alle migranten.
17:00 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr.5(1958)
17:10 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Croquetten
17:20 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
18:30 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
19:00 Youngsterdam Youngsterdam is een programma gemaakt door en voor jongeren uit Amsterdam.
20:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
20:30 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.
21:00 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
21:30 The Screening Room Filmprogramma waarin experimentele avant garde Films worden vertoon van meer dan 30 internationale kunstenaars voorafgegaan door een korte inleiding.
22:30 An American in Amsterdam Een onderhoudende blik op Amsterdam door de ogen van de Amerikaanse expat Terry Mann verkennen we stad. Lach als hij je mee neemt in zijn fantasie en verkenning van de stad en haar geheimen.
23:30 Metje TV Metje TV geeft het leven en gebeurtenissen in Amsterdam weer met een knipoog.
00:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
02:00 Rietveld@Salto Kijk nu naar het werk van studenten van de Gerrit Rietveld Academie die hun onconventionele, spannende, artistieke en kunstzinnige werk in dit programma Rietveld@Salto.
03:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
03:30 Cult TV Muziek, mode en kunst.
04:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
04:30 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan