25 jaar Pride! Kijk mee met Pride TV

Take Pride in US!

Zaterdag 31 juli begint het: de 25e editie van PRIDE.AMSTERDAM. Hoewel de grote straatfeesten en de iconische botenparade ook dit jaar niet door kunnen gaan, staat er genoeg op de planning. En iedereen kan meekijken, want vanaf aanstaande zaterdag begint Pride TV:

Vanaf 31 juli tot en met 8 augustus zendt Pride TV negen dagen lang reportages, interviews, documentaires en muziek uit vanuit The Student Hotel. Met historische beelden van botenparades, de Gay Dating Show en interviews met de mensen die de afgelopen jaren hebben gestreden voor de emancipatie van de regenbooggemeenschap. 

Tijdens de Pride is The Student Hotel omgedoopt tot The Pride Hotel van waaruit Pride TV uitzendt met iedere dag live uitzendingen van 12:00 tot 19:00. De uitzendingen worden gemaakt door de Pride Ambassadeurs, Pride commissies en vele vrijwilligers, met talloze panelgesprekken, lezingen, symposia, muziek en entertainment. Het dagprogramma wordt dagelijks afgesloten met de talkshow Joris Live! waarin Joris van de Sande de belangrijkste spelers ontvangt tijdens de Pride–week.

Pride TV kijk je via Salto, pridetv.nl en landelijk (gratis) via alle providers op OUTtv. Kijk ook alle uitzendingen terug via salto.nl/pridetv

Check de hele PRIDE TV programmagids hier

Ook Radio SALTO is tijdens de Pride omgedoopt tot Pride FM, de roze radiozender van Amsterdam.

Download ook de Pride-Amsterdam app: