Beste Nieuwkomer Spotlight Awards

Gevlucht, maar vooral geland. Wie verdient er een spotlight?

Nieuwkomers in de Spotlight

Het is tijd voor een positief geluid rondom nieuwkomers. Tijd om nieuwkomers vol passie, drive en talent uit te lichten. Tijd om te zeggen dat zij een verrijking zijn voor Nederland. Tijd om te laten zien dat ze gezien en gewaardeerd worden. Tijd om deze nieuwkomers in de spotlights te zetten. Tijd om te vieren dat zij Nederland nóg mooier maken. Het is tijd voor de Beste Nieuwkomer Spotlight Awards.

De Beste Nieuwkomer Spotlight Awards staan symbool voor nieuwkomers die Nederland verrijken met hun oneindige drive, enthousiasme en talent. Met de Awards zetten we deze inspirerende nieuwkomers in de spotlights en vieren dat zij Nederland nóg mooier maken.

Beste Nieuwkomer deelt mooie, inspirerende verhalen over nieuwkomers. Nieuwkomers die Nederland nóg mooier maken. Het is tijd voor een positief geluid rondom nieuwkomers! Daarom organiseren wij de Beste Nieuwkomer Spotlight Awards. Hiermee zetten we inspirerende nieuwkomers letterlijk in de spotlights.

Beste Nieuwkomer gelooft in de kracht van nieuwkomers. Onze missie is een positieve bijdrage leveren aan het beeld over nieuwkomers en te zorgen voor meer verbinding en minder afstand.

SALTO is als mediapartner verbonden aan de Beste Nieuwkomer Award Spotlight Award en doen rechtstreeks verslag van de awardshow vanuit de Melkweg in Amsterdam.

De Beste Nieuwkomer Spotlight Award Show vindt plaats op zondag 4 februari om 14:30 in de Melkweg te Amsterdam en wordt live uitgezonden op SALTO1. Presentatie: Farbod Moghaddam