De Balie Live

Nu de zalen gesloten zijn, zet De Balie de ontmoeting en het publieke gesprek online voort met De Balie Live. In Stadsgesprekken praten De Balie-programmamakers wekelijks met stadgenoten die met hun voeten in de klei staan over de impact van de coronacrisis. Wethouders, huisartsen en leerkrachten. Hoe zetten zij zich in voor de stad van morgen? In Coronagesprekken interviewt De Balie vanuit een leeg café sleutelfiguren over de vergaande consequenties van de crisis voor onze samenleving. Schrijvers, filosofen, wetenschappers en kunstenaars gunnen ons een andere blik. Wat zijn de gevolgen op de lange termijn, wat zullen we winnen en waar lopen we onherstelbare schade op? Alle uitzendingen zijn zowel op tv als online ook te volgen via SALTO. 
 
Deze week zijn econoom Bas Jacobs en filosoof Maxim Februari te gast. Volgende week zenden we gesprekken uit met publicist Roxane van Iperen en evolutiebioloog Tijs Goldschmidt. In eerdere afleveringen waren Arnon Grunberg en TINKEBELL. te gast. Kijk deze afleveringen hier en hier terug.


En een Stadsgesprek: debalie.nl/artikelen/de-balie-live-met-rutger-groot-wassink-bernard-leenstra/ en deze: debalie.nl/agenda/de-balie-live-stadsgesprek-met-sharon-dijksma-en-riad-farhat/