De belevenissen van de kinderen in Mocro Park

Nieuw op SALTO, de belevenissen van de kinderen in Mocro Park. Kijk op eigen risico.. of anders kijk gewoon niet! De multiculturele samenleving van Nederland op z’n smalst. Mocro Park, na 20:00 uur ’s avonds te zien op SALTO1 en SALTO.nl. We hebben je gewaarschuwd..
Kijk hier Mocro Park On Demand


The Roast of Geert Wilders met Sait Cinar

Yes we gaan gewoon door! Vandaag een voorproefje van DE ROAST VAN GEERT WILDERS!! Maar eerst komen een aantal ‘commercials’ langs, die alleen te zien zijn in MOCRO PARK


Homoacceptatie in Mocropark?

Acteur A.K. Bi heeft shisha-lounge Haram overgenomen. De boys zijn hier niet blij mee en doen er alles aan om de shisha-lounge terug te krijgen. Ze ontvangen daarbij hulp uit onverwachte hoek. Hoe die shizzle uitpakt, kan je eindelijk zien in aflevering 6!


Illie’s Valentijns cadeau

Illie komt niet in aanmerking voor het kinderpardon. Maar gelukkig heeft Karim een plan om Illie toch in Nederland te houden.


Karim reageert op YouTube comments

We zijn terug met een nieuwe aflevering van ‘Mocro Park reageert op YouTube comments’! Dit keer is Karim el Kartmani te gast. Benieuwd of jouw comment er ook tussen zit?? Ga snel checken dan!


Aflevering 6 – Gaat MocroPark stoppen?!

Geïnspireerd door de Gele Hesjes Beweging hebben de acteurs van Mocro Park besloten te staken. Ze zijn het niet eens over een aantal zaken en komen één voor één langs op het kantoor van de makers van Mocro Park. Gelukkig hebben wij de beelden nog!


Gucci gang – Brakka (Music video)

De boys zijn in shock als Illie in een dure bak komt aanrijden! Op de een of andere manier heeft hij doekoe gemaakt en dat kan je aan alles zien! En wat doet een Mocro met money? Juist! Een videoclip schieten met zijn dreries van de buurt! Brakka soon op Spotify!


Aflevering 5 – Hoe ver gaan de boys om meer views te krijgen?

Nadat hun YouTube-filmpje geen succes opleverde, besloten de boys in de vorige aflevering Armoo te ontvoeren. In aflevering 5 zien we hoe ver de boys gaan om meer views te krijgen op YouTube. Krijgen ze losgeld voor Armoo? Blijft het überhaupt bij de ontvoering van Armoo of gaan ze nòg extremere maatregelen nemen? Check nu het vervolg van de vorige aflevering..


Aflevering 4 – De boys willen een carrière op Youtube

De boys zoeken een manier om snel doekoe te maken. Ze komen al snel op het idee om een eigen YouTube kanaal te beginnen. Of dat allemaal volgens plan verloopt? Check de aflevering..


Aflevering 3 – Jihad tegen Sinterklaas

Sinterklaas besluit met zijn Pro-Zwarte Pieten Mocro Park te bezoeken. Hij wil de bewoners warm maken voor het sinterklaasfeest, maar niet iedereen staat te springen om zijn komst.. Alle rwina ingrediënten zijn aanwezig, voor een totale chaos in Mocro Park.. dus check snel aflevering 3..


Aflevering 2 – Johan Derksen vermoordt Marokkanen

In aflevering 2 proberen de inwoners de moorden op de Mocro’s op te lossen terwijl Dr. Ramazan onderzoek doet in zijn (ont)haarkliniek, doen de boys een verontrustende ontdekking…


Aflevering 1 – Rapper Dief komt naar Mocro Park

De belevenissen van de kinderen in Mocro Park: multicultureel Nederland op z´n smalst! In deze eerste aflevering nodigt Zoubida haar klasgenoten Karim, Saban, Levi en Illie uit voor een spijbelfeest in shishalounge Haram. Rapper Dief komt optreden, en hij komt natuurlijk niet alleen! Zijn hele entourage komt mee. Dat willen de dreries natuurlijk niet missen..