Diversity Sport Awards

Eerste editie van nieuw sport en benefietgala & award show vanuit Concertgebouw vanavond om 21 uur te zien op SALTO1.

Diversity Sport Awards nodigt je uit voor een unieke belevenis waar sport, cultuur en muziek samenkomen in de prestigieuze setting van Het Concertgebouw. Ontdek multicultureel talent, vier diversiteit en geniet van een betoverende avond met sport, cultuur en live muziek. Dit sportgala is tevens een benefietgala een wordt georganiseerd door Stichting MarocStars.

Tijdens het Diversity Sport Awards-gala eren we de helden van de diversiteit in de sport en belonen we hen voor hun bijdragen aan de industrie. Onze stimuleringsprijzen zullen hen inspireren om door te gaan met hun geweldige werk en onderstrepen het belang van inclusie en diversiteit in de sport. Ook wordt nieuw talent in het zonnetje gezet. De avond zit vol verrassingen, waaronder speciale live muziekoptredens van artiesten met diverse achtergronden. Om een extra dimensie toe te voegen aan de viering van diversiteit kun je vooraf ook genieten van hapjes uit diverse keukens.

Benefietgala

Met jouw aanwezigheid op dit benefietgala draag je ook bij aan een goed doel. De opbrengsten van deze avond gaan namelijk naar Friendship Sports Centre, het huis van sportclub Only Friends. Hier sporten meer dan 700 kinderen en jongeren met een beperking. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

SALTO zend de eerste editie van de Diversity Sport Awards uit op donderdag 22 februari om 21 uur op SALTO1 en wordt vervolgens tot en met 28 februari dagelijks herhaald. Voor het uitzendschema zie onze online tv gids