FlexBieb IJburg op SALTO1

Een tijd geleden waren ze al op zender met een debat voor de verkiezingen voor het Europees parlement, nu presenteren ze een avond met Marcel van Engelen, die vertelt over zijn nieuwe boek ‘De Stad’, over de geschiedenis van Amsterdam van 1980 tot nu. FlexBieb IJburg organiseert al sinds 2013 bijna wekelijks verkiezings- en andere debatten, gesprekken en lezingen van en met BN’ers, IJburgers en andere Amsterdammers en iedereen daartussen, en wij zijn dan ook erg blij hen te mogen verwelkomen op zender.

De FlexBieb is een ‘deelplaats’ voor en door jong en oud in de Amsterdamse wijk IJburg met laagdrempelige lezingen en debatten, boeken, kopiëren/printen, wifi en meer. Ont-moeten, delen en versterken is hun motto. Gasten waren vele grote namen, onder wie Maarten van Rossem, Janice Deul, Murat Isik, Toine Heijmans, Francine Oomen e.v.a. Op donderdagavond organiseren ze cultureel getinte activiteiten onder de noemer FlexPodium, op dinsdagavond welzijn-gerelateerde onderwerpen: Flex-Zijn. Heb je zelf iets bijzonders te vertellen, ken je iemand die… of wil je een nijpend actueel thema bespreken, laat het hen weten via ijburg@flexbieb.nl Kijk voor meer informatie en het programma op hun website.

Op dit moment heeft de FlexBieb nog een flex-tijdslot, en plannen we hun uitzendingen in naar gelang ze deze kunnen aanleveren. Als eerste de avond met Marcel, die aanstaande zondag 7 juli te zien is op SALTO1 om 20.00.