Gaykrant ON AIR

Gay is het oud-Engelse woord voor blij. En bij Gaykrant vinden we dan ook dat iedereen het verdient om een beetje Gay te zijn. Daarom nemen Rick van der Made, Len Elkhuizen en Ronald Mol iedere maand een stukje van ‘de krant met een regenboogrand’ mee naar Salto. Zij presenteren deze zondag 19.00 de eerste Gaykrant ON AIR! op Radio SALTO.

Bij Gaykrant on Air! komt de Regenboog uit je radio: LHBT met ons mee en luister naar nieuws, achtergronden en goede muziek uit de Nederlandse regenboogcommunity en ver daarbuiten.

Een blije show, met nieuws, interviews, cultuur, achtergronden en natuurlijk goede muziek. Voor en over de regenboogcommunity van Nederland, BelgiĆ« en ver daarbuiten. Maar Gaykrant on Air! is ook voor mensen die niet dagelijks de Gaykrant lezen!  ‘Cause this is where we spill the real Tea, honey! Na het beluisteren van dit stukje heterovriendelijke infotainment kan iedere hetero meepraten met de queens van de Reguliersdwarsstraat. Geen taboes, ook niet ingewikkeld; gewoon lekker Gay zoals je van Gaykrant mag verwachten!

Gaykrant on Air! is jouw regenboog uit de radio. En die hoor je natuurlijk alleen bij SALTO!