Intussen bij SALTO

Intussen bij SALTO is de etalage van SALTO op AT5. Het wekelijkse programma behandelt de opvallende momenten uit de veelzijdige programmering van de open acces kanalen. Met aandacht voor actuele en serieuze onderwerpen maar ook de WTF- beelden uit Amsterdam in de SALTO Moments.

Bekijk hier alle nieuwe afleveringen! 


De eerste jongerenburgemeester van Amsterdam, Mr. Gray in Casablanca en homosensualiteit in Mocro Park

21-02-2019

Deze week in ‘Intussen bij SALTO’: Avianka Aventurin de eerste jongerenburgemeester van Amsterdam. Mr. Gray rapt vol warmte over Casablanca. Helemaal zen in de Torenkamer, en homosensualiteit in Mocropark.


Pride maakt zich op voor een hete zomer, Derrick EE, je gebit kwijt zijn, en Dansmakers uit Noord

14-02-2019

Deze week in ‘Intussen bij SALTO’: Pride maakt zich op voor een hete zomer, Derrick EE in de Valentijns mood, viraal je gebit kwijt zijn en Dansmakers uit Amsterdam Noord in de problemen


Lokallochtonen, ode aan oma, beslagen feestje en vechten is niet meer wat het geweest is.

07-02-2019

De week in ‘Intussen bij SALTO’: Lokallochtonen in de aanpak tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Ode aan oma gaat viraal. Geslaagd maar ook beslagen feestje. En vechten is niet meer wat het geweest is.


Komiek Jandino over armoede, Aliyah met haar song Rider en de Jonge Reporters

31-01-2019

Deze week in Intussen bij SALTO: Komiek Jandino Asporaat over armoede, Aliyah Kolf met haar song Rider en de Jonge Reporters in de WinterKas!


Indiase mythologische dans, Kenny B, pastoor improviseert en het bedrijven van de liefde

24-01-2019

Deze week in Intussen bij SALTO: Indiase mythologische dans in de Meervaart, Kenny B is hier, pastoor Koney improviseert erop los, en wat voor geluid maak jij tijdens het bedrijven van de liefde?


Insecten, Tino Martin, lentekriebels bij BIJLMERenZO en Martin Luther King

17-01-2019

Deze week in Intussen bij SALTO. Insecten op je bagel, Tino Martin vanaf het dak van Amsterdam, de meiden van BIJLMERenZO hebben lentekriebels en Maarten Luther King in Amsterdam.


Fred Teeven, muziek van Chantay en het verlies van rapper Feis

10-01-2019

Deze week in Intussen bij SALTO. Fred Teeven over z’n carriere op de bus, muziek van InHolland-studente Chantay en FunX verwerkt het verlies van rapper Feis.


Esmeralda van Flora Kokjes, een Mocro Park-hit en de Breunion Boys

03-01-2019

Deze week vertelt Esmeralda Jongmans uit Amsterdam Noord over haar Flora Kokjes. Gaan de Gucci boys uit Mocropark voor een nieuwe hit. Nemen we de menukaart door op z’n Antiliaans. En een wereldwijde hype voor het Brexit-verdriet van 4 Amsterdamse jongens (Breunion Boys).


Frank Zichem, nieuwjaarswensen, Armen Melkonian en Bijlmer EnZO in Brussel

27-12-2018

Deze week gaat Joshua langs bij Armen Melkonian in het Amstel Hotel. Swingen we mee op glorieuze gospel muziek met Jezus is Lord. Krijgt Frank Zichem de Lifetime Achievement Award tijdens de Black Achievement Awards Gala. En gaan de jongeren van Bijlmer EnZO langs bij het Europese Parlement in Brussel.


Banketbakker Mark, Francis de sopraan en dakloos in de Bijlmer

13-12-2018

Deze week gaat Vanessa in de leer bij meesterbanketbakker Mark. Francis en Clous gaan los met ‘Oh Amsterdammers’. Moet je soms echt even ook al zit je in een talkshow. En meneer Kadour 78 jaar oud en dakloos in de Bijlmer.


Pam Nijmeijer uit Noord, The Fletcher 5 & Natalie la Rose

5-12-2018

Deze week gaan we op pad met Pam Nijmeijer uit Noord. Vieren we een eenzame Kerst met de mannen van The Fletcher 5. Krijgen we antwoord op de vraag ‘Hoeveel Ghanezen passen er in een Hummer?’. En wereld ster Natalie la Rose over haar Bijlmer-gevoel.