MA Pride!

Mediacollege Amsterdam heeft Paarse Vrijdag (9 december 2022) uitgerekt tot een week lang live-radio, televisie en evenementen rondom de LHBT+-community in het mbo: MA Pride!

Bij MA Pride horen we de mooiste, meest ontroerende en indrukwekkende verhalen van onze studenten, medewerkers, familie en bekende mensen uit de community. Studenten organiseren en presenteren de week helemaal zelf. 

Het belangrijkste motief voor deze week? We willen dat iedereen zich veilig voelt bij ons op school. Met stress in je hoofd over je eventuele coming-out is het lastig focussen. Laat staan creatief zijn.

Te gast dit jaar zijn o.m. Splinter Chabot, Linda de Munck, Josje Helmond (Ixy), Jason Bhugwandass, en vele anderen. Behalve live radio zijn er spoken word artiesten, er is theater en kunst, een LHBT+ datingshow, dj’s en meer.    

5 t/m 9 december 11-15 uur live visual radio: via malive.nl en salto.nl/malive

Luister ook naar de MA-pride PODCAST op Radio SALTO en SALTO 1:

  • Dinsdag, woensdag en donderdag middag om 16.00 op Radio SALTO
  • óf woensdag, donderdag en vrijdag ochtend in de herhaling om 08.00 op Radio SALTO en SALTO 1.

In voorgaande edities hebben we ook een hoop bijzondere gasten mogen interviewen, zoals: Erwin Olaf, Hanna van Vliet, Rick Paul van Mulligen, Bastiaan Rosman, John Samson, Gyor Moore, Rik van de Westelaken en Lisa van Ginneken.