Nieuw bij SALTO RADIO: Het DNA van Amsterdam

In Het DNA van Amsterdam volgt Frans van der Beek op de donderdagmiddagen en zaterdagochtenden de aanloop naar het jubileumjaar 2025, het jaar waarin de hoofdstad haar 750ste verjaardag viert.

In dit programma worden onder andere De Amsterdammer van de Week voorgesteld, volgen we de initiatieven voor Amsterdam 750 jaar en de nominaties voor de Top 750 van alles wat karakteristiek aan de hoofdstad is.

Onder het motto ‘Amsterdamser wordt het niet’ worden de kandidaten die in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding Het Gouden Lieverdje – vernoemd naar het Amsterdamse Lieverdje op het Spui – voorgesteld.

Wie of wat daar wel of niet voor in aanmerking komt, dat bepaalt de luisteraar die kan stemmen op een favoriet DNA. Zo maken we kennis met alle facetten van Amsterdam in diverse categorieën.

Voor meer informatie: www.dnamsterdam.nl. Presentatie: Frans van der Beek. Elke donderdagmiddag van 16.00 – 17.00 en zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00 op Radio SALTO en SALTO.nl. Luister hier alle afleveringen terug.