Nieuw: Het Naakte Geluid

Het Naakte Geluid laat muzikanten, kunstenaars en makers op hun mooist zien. Met live-registraties van optredens van talentvolle artiesten opgenomen in De Ruimte in Amsterdam-Noord.

Met live-registraties van optredens van talentvolle artiesten opgenomen in De Ruimte in Amsterdam-Noord. Een optreden bij Het Naakte Geluid is een intiem, ‘unplugged’ optreden. Met ruimte voor verschillende kunstdisciplines blijft het Naakte Geluid verbazen.

Het Naakte Geluid is een programma met sfeervolle video’s van optredens van talentvolle muzikanten. Intieme ‘unplugged’ optredens van verschillende muzikanten. Alle stijlen en genres komen langs en in het seizoen 2021 zullen de optredens ook interdisciplinair zijn. 

Zes ‘uitgeklede’ optredens: Geen uitversterking, geen decor, geen post-productie of andere opsmuk. Met deze ‘naakte’ presentatie zetten we het spel van de muzikant centraal. Naast de muzikant geven we ook andere artiesten een podium. Dit kunnen dichters zijn of theatermakers, performancekunstenaars, filosofen, fotografen, videokunstenaars, etc. Artiesten worden uitgedaagd om naast hun eigen optreden een onderlinge samenwerking aan te gaan. Denk aan een jazz improvisatie onder de monoloog van een acteur, of een schrijver met een verhaal geïnspireerd op de sound van een band. Kortom voor ieder wat wils en mooie cross overs!

Het Naakte Geluid. Elke maand een nieuwe uitzending op maandagavond. 20:00 uur SALTO1