Nieuw: IedereenLive

De coronacrisis is voor iedereen een bijzondere periode. Ook voor een groep Amsterdamse mediamakers die dagelijks tussen 14:00-17:00 uur, vanuit huis, de talkshow IedereenLive verzorgen op SALTO1.

IedereenLive is de nationale verbindingszender en geeft ruimte aan persoonlijke verhalen over omgaan met de coronacrisis. Onder andere Beau van Erven Dorens, Alexander Klopping en Romana Vrede schakelen van woonkamer naar woonkamer om verhalen te verzamelen uit het hele land en praten vanachter hun computer met mensen die iets bijzonders, grappigs of ontroerends willen delen over hoe zij deze dagen beleven.

In het programma is heel Nederland zowel gast als publiek. Alles kan: vertellen over je nieuwe opruimskills, een verjaardagslied zingen voor je oma of een serenade brengen aan je grote liefde. Iedereen kan via Whatsapp zijn verhaal delen, waarna je wordt uitgenodigd voor de uitzending.

IedereenLive is een initiatief van Martijn de Greve en John de Zwart en is elke werkdag te zien tussen 14:00 uur en 17 uur op SALTO1, SALTO.nl, Facebook,Youtube, Twitter en iedereenlive.nl