Nieuw op Radio SALTO: PASSAGE(s)

Het Institut Français presenteert deze zondag de eerste uitzending van hun podcast PASSAGE(s), gemaakt in samenwerking met het Huis van Alle Talen van de OBA. Institut Français stelt zich ten doel hét platform voor alle francofielen in Nederland te zijn en een breed scala aan doelgroepen te bereiken. Ze koesteren het idee dat wanneer Franse en Nederlandse instellingen samenwerken aan een project, dit samenwerkingsproces onverwachte mogelijkheden oplevert.

In de podcast PASSAGE(s) laten ze steeds een Franse artiest of kunstenaar die Nederland aandoet in gesprek gaan met een Nederlandse persoonlijkheid. Dit levert mooie gesprekken op en ze delen deze ook graag via SALTO: deze zondag de première, en daarna elke 4e zondagochtend om 10.00 op Radio SALTO.

For the first broadcasted episode, listen to the discussion between Marie-Cécile Zinsou, French-Beninese art historian, entrepreneur, and founder of the Zinsou Foundation in Cotonou and Bukola Oyebode, Nigerian art critic based in Amsterdam, founder and editor in chief of the TSA Art Magazine, about crossroads, education, and the access to African cultural heritage.