NIEUW OP SALTO: SCORE: ZOE FOOTBALL ACADEMY

Nieuwe documentaire reeks over talentvolle voetballers uit Ghana

Neem een kijkje in het dagelijks leven van de ambitieuze en getalenteerde Ghanese jongeren die keihard werken om in topclubs als Chelsea en Barcelona te spelen.

De Ghanese documentairemaakster en oprichter van Home of Champions Sports (een sport management bedrijf die amateur sporters ontwikkeld tot topsporters) Josephine Onyamea volgt Ghanese jongeren die hun droom willen waarmaken om topvoetballer te worden. 

Volg de verhalen van deze jongens en hun hoofdtrainer/manager van de voetbalacademie in een nieuwe documentaire reeks die vanaf maandag 6 mei te zien is bij SALTO: Score Zoe Football Academy.


De unieke docu reeks laat zien hoe de infrastructuur van de voetbalindustrie in Ghana werkt en biedt de Ghanese voetbalacademie zichtbaarheid. Het uiteindelijke doel is om deze talentvolle spelers klaar te stomen voor de internationale voetbalmarkt met als doel om profvoetballer te worden.

Score: Zoe Football Academy is exclusief te zien bij SALTO vanaf 6 mei 22 uur op SALTO1 en wordt elke zondag om 11 uur herhaald op SALTO2.