Radio SALTO danst mee met ADE

05-10-2018

Van 17 t/m 21 oktober staat Radio SALTO in het teken van het Amsterdam Dance Event. Met 350 duizend bezoekers is ADE het grootste Dance-evenement ter wereld met vele optredens in de stad. Radio SALTO ondersteund ADE met live programma’s over de Amsterdamse Dance-scene, te beginnen met de kick-off van ADE op woensdag 12:00 uur bij de HvA Campus Creators.

Radio SALTO is te ontvangen via 99.4 FM en salto.nl.


“StadsFM” omgedoopt tot “Radio SALTO”

20-09-2018

Je hebt het wellicht al gehoord op de zender, StadsFM is omgedoopt tot Radio SALTO! Wat is er precies allemaal veranderd op de zender?

“Dit is Amsterdam… Radio SALTO!”

Een fris geluid met ieder uur NOS nieuws en ANWB verkeersinformatie en naast ale vertrouwde live programma’s ook een perfecte muziekmix voor in de auto of tijdens het werk. Te ontvangen via 99.4 FM en natuurlijk via salto.nl.

Nieuwe tijden

Enkele programma’s zijn verhuisd van hun vaste tijdstip om ruimte te maken voor nieuwe programma’s of omdat de inhoud beter aansluit op een ander tijdstip. Check voor alle tijden de gids.

Nieuw HvA Campus Creators

Op Radio SALTO is het maandag t/m vrijdag 12:00 uur tijd voor HvA Campus Creators. Studenten van de Hogeschool van Amsterdam zorgen gezamenlijk voor een live lunchprogramma met nieuwtjes, gossip en natuurlijk heerlijke muziek. Je kan de studenten ook bekijken want HvA Campus Creators wordt ook live in beeld gebracht en uitgezonden via SALTO1 en salto.nl.

Luister live