Ontdek 24H Amsterdam Noord

Hoe goed ken jij onze Noordelingen? Je leert ze bij SALTO kennen! Op zaterdag 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Noord en er is voor iedereen wat te beleven. Ook voor jou! Onze vlogger Doke kent Noord op haar duim, vertelt je waar je in Noord echt eens heen moet gaan en stelt enkele gezellige Noordelingen aan je voor.

Theatergroep Parels voor de Zwijnen

Thea wil nóóit meer uit Noord, zegt ze. Er is zoveel te doen! Ze is verbonden aan theatergroep Parels voor de Zwijnen, die verhalen vertellen uit de stad. Onze stad, vol verhalen die over ons – de bewoners van Amsterdam – gaan. Tijdens 24H Noord is in het SkateCafe de voorstelling VETARM te zien over Gewichtige Dames en Zware Jongens. Want het leven met een maatje meer is ook gewoon gezellig, toch?

Expocafé Zamen

Rommelig, onaf, ruig, productief en ook gewoon een goede hap met bier. Zo kennen we Noord. Dezelfde sfeer van toen, maar die er nu nog steeds hangt. Oscar en Jan verwelkomen je bij Expocafé Zamen, het ‘laatste stukje’ waar je nog gezellig kunt vertoeven.

De Verbroederij

De Verbroederij heeft een plek voor je gecreëerd! Opgebouwd met de buurt, voor de buurt. Kom met je idee, want je bent altijd welkom!

24H vlogger Jantien

Jantien ken je misschien al van eerdere edities van 24H! Ze geeft je alvast een sneak preview van het programma van 24H Noord dat je op zaterdag 13 april kunt bezoeken: proef enjera, ontdek wat er in Noord gebeurt met druiven uit Zuid-Europa en bewandel de plekjes waar je wellicht nog nooit bent geweest.

 

Het volledige programma van 24H Noord is hier te bekijken.