Prettige Feestdagen bij SALTO

Veel speciale programma’s speciaal voor de feestdagen

Tijdens de aankomende bijzondere feestdagen hoef je je niet te vervelen. Verschillende programma’s staan gedeeltelijke of geheel in het teken van kerst en oud en nieuw.

Naast de speciale kerstshows van Pride TV met Niki Today brengen we vertrouwde programma’s op tv in de kerstsfeer. Zing mee met de heerlijke kerstspecial van RAPPA, de speciale kerstaflevering van Hitmix, nostalgie en kerst met Amsterdam TV en de beste kerstclips van Nederlandse bodem in RTV Puur Hollands Clips.

De mediajongeren van Amsterdammertjes maken zelfgemaakte kerstkaarten en gaan deze langsbrengen bij een verzorgingstehuis en laten je zien hoe je de perfecte kerstkoekjes bakt.

Het Surinaams culturele programma Natraj TV zal op Tweede Kerstdag geheel in het teken staan van kerst en ook MVS Gaystation komt met een kerstspecial. Op Tweede Kerstdag brengt Kleurnet een mooie special uit de oude doos met een prachtige ode aan acteur Lex Goudsmit

House Of Renaissance brengt op kerstavond een speciale kerstaflevering en zal knallend het nieuwe jaar ingaan met een Nieuwjaarspecial!

Metje Blaak brengt in Metje TV haar kijk op 2020 in een speciale oudejaarsconference op 31 december

Uiteraard op alle radiozenders de beste kerstmuziek en programma’s in het teken van kerst

Voor alle programma’s zet je tv of radio deze feestdagen op SALTO en kijk voor de gehele programmering op de online gids https://www.salto.nl/gids/

Vier de feestdagen bij SALTO!