Pride Amsterdam – Pride Week

My Gender, My Pride

Zaterdag 30 juli begint het: de 26e editie van PRIDE.AMSTERDAM met als hoogtepunt op zaterdag 6 augustus de 25ste botenparade! Corona ligt achter ons en dus kunnen alle buitenactiviteiten, grote straatfeesten en de iconische Canal parade dit jaar weer doorgaan dus extra groot feest! En Pride TV is er de hele week bij!

Vanaf 30 juli tot en met 6 augustus zendt Pride TV negen dagen lang reportages, interviews, documentaires en muziek en entertainment uit. Met historische beelden van botenparades, de Gay Dating Show en interviews met de mensen die de afgelopen jaren hebben gestreden voor de emancipatie van de regenbooggemeenschap. Dit jaar is het thema My Gender, My Pride en in de talloze reportages van Pride TV is hier extra aandacht aan besteed. Bekijk hier onze volledige programmagids.

Tijdens de Pride is The Student Hotel omgedoopt tot The Pride Hotel van waaruit Pride TV uitzendt met iedere dag een live uitzending van de talkshow Joris Live!  waarin Joris van de Sande de belangrijkste spelers ontvangt tijdens de Pride–week.

Pride TV kijk je via Salto1, pridetv.nl en landelijk (gratis) via alle providers op OUTtv. De uitzendingen van Joris Live! zijn ook terug te zien via AT5. Kijk alle uitzendingen terug via salto.nl/pridetv

Check de hele PRIDE TV programmagids binnenkort hier (nadere info volgt spoedig!)

De Pride-Amsterdam App

Mis niets van de vele Pride activiteiten die en in de stad te doen zijn en download de Pride- Amsterdam app: