PrideTV presents: Xmas en Oud en Nieuw met Niki Today

WARME FEESTDAGEN BIJ SALTO

Samen tegen eenzaamheid en samen strijdbaar voor zichtbaarheid. Dat is waarom Pride Amsterdam samen met SALTO, OUTtv, Niki Today en de Pride Business club een viertal speciale TV-uitzendingen maakt tijdens Kerst en Oud & Nieuw.

Op 24, 25, 26 en 31 december ontvangt Niki in haar winterpaleis verschillende Pride ambassadeurs, auteurs en artiesten die terugblikken en vooruitkijken op dit bijzondere jaar. De shows zijn gevuld met ontroerende verhalen, romantiek, emotie, humor, liefde & diversiteit. Er is ruimte voor een lach en een traan en we gaan genieten van optredens van topartiesten.

De shows zijn te zien via Salto, OUTtv en online via www.pridetv.nl. De Kerst shows van 20.00 tot 21.30 uur en op Oudejaarsdag van 22.30 tot 00.05 uur. We brengen de warmte en diversiteit naar jouw huiskamer.

Voor informatie over de inhoud van de uitzendingen kijk je in de online gids via salto.nl/gids bij de desbetreffende datum. Per dag staan daar de gasten en artiesten en achtergrondinformatie over de shows

Vier Kerst en Oud en Nieuw met Pride TV bij SALTO
24, 25 26 om 20:00 uur en 31 december om 22:30 uur
Ook op tv bij OUTtv en online via www.pridetv.nl