Red Light Jazz Festival 2019

Deze week hoor je drie dagen lang (7-8-9 juni) jazz op de wallen tijdens het Red Light Jazz Festival met optredens van o.a. Candy Dulfer, Sabrina Starke en Michiel Borstlap. SALTO was live bij de opening van het festival vanuit het Barbizon Palace op vrijdag 7 juni. Check de volledige agenda op redlightjazz.com en kom langs bij de vele podia.

Opening Red Light Jazz festival vanuit het NH Barbizon Palace

Joris Teepe, Anton Goudsmit en John Engels openden het Red Light Jazz Festival in NH Barbizon Palace. De muziek van deze drie Amsterdammers is een creatieve wervelwind. Hun onweerstaanbare grooves en unieke karakters staan altijd garant voor een spannend concert. Niet alleen voor het publiek maar ook voor henzelf!


3 dagen Red Light Jazz festival Amsterdam


Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend festival in de rosse buurt van Amsterdam. Tijdens de 6e editie van het festival (dat plaatsvindt op 7, 8 en 9 juni) in en rond de oude binnenstad van Amsterdam kunnen jazzliefhebbers genieten van optredens, van zowel bekende als nog onbekende artiesten, en zijn er jazzparty’s tot in de nachtelijke uurtjes.

First Lady of Jazz Graziëlla Hunsel Rivero neemt je in aanloop naar het festival via vlogs mee naar een weekend vol muziek en sfeer.


Sterbassist Jimmy Haslip komt aan
Founding Father van The Yellowjackets en bekend van samenwerkingen met Bruce Hornsby, Chaka Khan en Joe Cocker is in Amsterdam! Graziëlla ontmoette Jeroen de Rijk op Schiphol om samen Jimmy Haslip te verwelkomen. Wat de twee vrienden dit weekend in Amsterdam gaan neerzetten in the Red Light District? Graziëlla laat je weten waar je wanneer moet zijn!


Kesbeke proeft mee met jazz
Kesbeke Tafelzuren is een écht Amsterdams familiebedrijf. Dit weekend verzorgen zij amuse tijdens het Red Light Jazz Dinner. Oos Kesbeke verklapt alvast aan Graziëlla wat er geserveerd wordt. Smullen maar!


Amsterdam vol jazz
Heb jij de posters toevallig ook al zien hangen? Graziëlla nam in de vroege ochtend op de Jacob Catskade een kijkje bij een zuil die komende dagen jazz uit zal stralen. Ze sprak daar ook met vormgeefster Annabel Keijzer en organisator Marco Oskam over het Red Light Jazz festival.


Jazz moet je voelen
Jazz in een kerk, op de wallen. Een fantastische akoestiek met een beetje rust. Michiel Borstlap speelt op zaterdag 8 juni in De Waalse Kerk. Tim van De Waalse Kerk maakt voor jou alvast kennis met Michiel.


Sabrina Starke – Red Light Jazz zondag 9 juni TOBACCO Theater Amsterdam


Videoreportage/ terugblik Red Light Jazz Festival 2018: