Rock & Romance op de vrijdagavond bij Radio SALTO

Terug van weggeweest; Vanaf nu ga je elke week heerlijk het weekend in bij Radio SALTO met Rock & Romance. DJ Charlie a.k.a. The Rock Bander a.k.a. Charles H. Soria is terug met zijn programma. Hij werkte jarenlang onder meer als docent en tekstschrijver in en rond Amsterdam en was tussen 1996 en 2005 bij SALTO actief als (eind)redacteur/verslaggever voor AmsterdamFM en als station manager/programmamaker voor Young Amsterdam Radio. Bij YAR produceerde en presenteerde hij als DJ Blutarski onder andere de radioshow Rock & Romance.

Nu is hij terug met Bander FM en maakt Rock & Romance een ware comeback. Rock & Romance is een gevarieerde (rock)muziekshow waarin Charles’ nieuwe alter-ego DJ Charlie a.k.a. The Rock Bander de tracks aan elkaar praat met een kenmerkende stijl en stem. Ook is er aandacht voor interviews, gesprekken, reportages, inkomende en uitgaande telefonades, commentaar op de actualiteit, columns, proza en poëzie. Rock & Romance is een gezellige (rock)potpourri met een humorvolle knipoog en een shout out naar iedereen die dagelijks laat zien dat ‘old school’ nog altijd iets is om rekening mee te houden!

Bander FM presenteert: Rock & Romance. Elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00u op Radio SALTO, 99.4 FM ether. Presentator: DJ Charlie a.k.a. The Rock Bander.