Rodney moet ook op de Boot!

Wie viert Pride elk jaar mee vanuit de Canal Parade? Nou, Rodney Glunder wil dit dit jaar ook!


In Rodney moet ook op de boot ontdekt de oud kickboxer, MMA vechter, worstelaar en lokale trotse held uit Amsterdam Zuidoost de Gay Community. Dolgraag wil hij zich een keertje opmaken voor het leukste feest van de stad en meevaren met de Canal Parade. Maar een plekje bemachtigen op een boot gaat niet zomaar! Daarvoor moet hij niet alleen de community omarmen, maar er ook eens tussenin springen. In Rodney moet ook op de boot wordt hij uitgedaagd om een kijkje te nemen op plekken buiten zijn comfort zone.

Rodney Protesteert

De Surinaamse hetro uit Zuidoost en vechtheld protesteert! Hij wil de Pride meevieren, ontdekken en ervaren. Vanuit de Bijlmer stapt Rodney de Reguliersdwarsstraat in. Een straat waar hij jarenlang te vinden was.

Rodney Zingt

‘t was de eerste keer! De tijd stond even stil en ik dacht weer: Ja ik wil! Uit volle borst zingt Rodney mee met het Eurovision Songfestival en een grote groep fans.

Rodney Leert

De leer fetish… hoe zit dat nou? Zorgen de geur en look van leer ervoor dat Rodney zich nóg groter voelt? Raymond Timmer neemt Rodney onder zijn hoede.

Rodney Turnt

Rodney turnt de verkeerde kant op. Hij buigt, springt, kruipt. De twee sportmannen Rodney en Jeffrey Wammes praten over het Gay zijn in de sport.

Rodney krijgt hem niet omhoog

Rodney zet alles op alles op een plekje op de boot te veroveren. 3 augustus moet en zal hij te vinden zijn op de Prinsengracht. Rodney denkt een manier te hebben gevonden om de organisatie van de Canal Parade te overtuigen, maar hij krijgt hem niet omhoog…

Rodney’s Vrienden

Rodney werpt dildo’s, krijgt styling tips en komt een oude bekende tegen. Wat een feest!

Rodney staat ook op de boot

Ja hoor! Tijdens de Canal Parade was er een boot die Rodney met heel veel liefde wilde verwelkomen. Maar welke?