SALTO presentator Ghias Alolaby kanshebber Beste Nieuwkomer Spotlight Award

Gevlucht, maar vooral geland. Wie maakt Nederland nóg mooier?

Onze eigen Ghias Alolaby, elke vrijdagavond live te zien om` 19:00 uur op SALTO2 met zijn eigen programma “Ghiatshow” is genomineerd voor een Beste Nieuwkomer Spotlight Award.

Nieuwkomers in de Spotlight

Het is tijd voor een positief geluid rondom nieuwkomers. Tijd om nieuwkomers met een positieve energie, vol drive en talent uit te lichten. Tijd om te laten zien dat zij een verrijking zijn voor Nederland. Tijd om te laten zien dat ze gehoord, gezien en gewaardeerd worden. Tijd om deze nieuwkomers letterlijk in de spotlights te zetten. Tijd om te vieren dat zij Nederland nóg mooier maken. Het is tijd voor de Beste Nieuwkomer Spotlight Awards.

Beste Nieuwkomer

Beste Nieuwkomer deelt mooie, inspirerende verhalen over nieuwkomers. Nieuwkomers die Nederland nóg mooier maken. Het is tijd voor een positief geluid rondom nieuwkomers! Daarom zijn de Beste Nieuwkomer Spotlight Awards in het leven geroepen. Hiermee worden inspirerende nieuwkomers letterlijk in de spotlights gezet. De Beste Nieuwkomer Spotlight Awards staan symbool voor nieuwkomers die Nederland verrijken met hun oneindige drive, enthousiasme en talent. Met de Awards wordt gevierd dat zij Nederland nóg mooier maken.

Ghias Alolaby – Ghiatshow

De Syrische presentator Ghias Alolaby vluchtte in 2014 naar Nederland en presenteert sinds 2015 bij SALTO zijn eigen tv programma. In eigen land is Ghias een bekende presentator met ruim dertien jaar media ervaring. Het programma dat hij bij SALTO maakt is in zijn moedertaal en is onder meer bedoeld voor de integratie van nieuwe asielzoekers uit Syrië.

Breng je stem uit!

Wij zijn bijzonder trots op Ghias dat hij genomineerd is voor deze inspirerende award. Stemmen kan tot 30 november via deze link: https://bestenieuwkomer.nl/nieuwkomers/ghias-alolaby/

De Ghiathshow van presentator Ghias Alolaby is elke vrijdagavond live te zien om 19:00 uur op SALTO2 en via SALTO.nl

presentator Ghias Alolaby