Septimius Awards 2023

De Septimius Awards is een prestigieuze prijsuitreiking, met een sterke nadruk op het ontdekken en aanmoedigen van nieuw onafhankelijk talent, het ondersteunen van visionaire films en het samenbrengen van alle elementen van filmmaken en verhalen vertellen, waaronder fictie, non-fictie, animatie, televisieseries en scripts. . We presenteren een breed scala aan genres, van drama tot documentaire. De prijsuitreiking heeft een breed scala aan aanwezigen, waaronder Emmy-, BAFTA- en Oscar-winnaars zoals Christopher Hampton en Kevin Willmott.

De Septimius Awards worden gehouden op 25 en 26 september 2023. Op 25 september zijn er paneldiscussies en op 26 september is de prijsuitreiking in Amsterdam. De wethouder Kunst & Cultuur Touria Meliani, zal de openingstoespraak houden tijdens de prijsuitreiking.

Het primaire doel van de Septimius Awards is het bevorderen en aanmoedigen van bewustzijn, waardering en begrip van de film in alle genres. Ons mandaat is om de meest opmerkelijke films te presenteren die in alle delen van de wereld zijn geproduceerd. Films en projecten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en originaliteit. We zijn trots op onze brede selectie films, uit Azië, Afrika, Oceanië, Europa en Amerika.

SALTO is de trotste officiële mediapartner van de Septimium Awards.

Vanaf 2 oktober zullen veel wij dagelijks veel aandacht besteden aan de Septimium Awards: Op vier verschillende tijdslots (00:00 uur, 11:15 uur, 15:30 uur en 18:15 uur) zullen wij korte interviews met genomineerden uitzenden op SALTO1 om en ook de volledige paneldiscussie en de award show zijn te zien op SALTO1:

Paneldiscussie Septimium Awards op woensdagavond 4 oktober om 20:00 uur en wordt herhaald op zondagmiddag 8 oktober om 12:00 uur

De Award show Septimium Awards op donderdagavond 5 oktober om 20:00 uur en wordt herhaald op dinsdagavond 10 oktober om 22:00 uur

Voor het gehele uitzendschema zie onze online tv gids

De Septimium Awards 2023 zie je natuurlijk bij SALTO!