Shortlist Radio: ze zijn er weer (eventjes)

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar komende zaterdag wordt hun geduld beloond: De “all time favorite” radiovrienden Thijmen, Remco, Jorn, Silvester en Wilco steken weer eens de koppen bij elkaar voor een zeldzame twee uur durende special van de Shortlist Radio. Voor deze bijzondere avond tune je in op Radio SALTO, van 22:00 tot 00:00 uur. In het eerste uur wordt het muzikale 2022 besproken zodat de jongens eindelijk het jaar kunnen afsluiten. Het tweede uur is gevuld met kakelverse tracks uit het eierdoosje van 2023.

beeld: Bart Rouwhorst

De vier Amsterdamse vrienden en radiomakers presenteerden van 2012 tot 2018 hun Shortlist Radio, waarin ze elkaar hun mooiste vangsten van die maand lieten horen. Hiphop, house, jazz, afro, niets was onbespreekbaar. Sindsdien duiken de heren slechts één keer per jaar de studio in om een wrap up van het jaar te maken.

Komende zaterdag schuift Silvester weer aan. Hij is voormalig dj, ooit deel van het Amsterdamse dj-collectief en feest Daisy Age dat werd georganiseerd in onder andere Bitterzoet. Shortlistveteraan Jorn is onlangs geëmigreerd en zal vanaf het tropische Singapore zijn bijdrage doen.

Zaterdag 25 februari 22:00-00:00, Live, op Radio SALTO