Info

Bij SALTO

Regelmatig starten we nieuwe projecten bij SALTO waarbij we vrijwilligers en stagiairs een programma laten maken dat uitgezonden wordt op SALTO1. Als jij je als vrijwilliger aanmeldt, gaan we in gesprek over wat bij jou past en waar jij aan mee kunt werken. Bij SALTO kan je in de praktijk radio en televisie leren maken! We bieden techniek-cursussen aan die nodig is om de studioapparatuur en de camera’s te bedienen, voor mensen die direct een eigen radio of televisie programma willen maken. Ook bieden we Amsterdammers de mogelijkheid om aan een bestaand programma bij te dragen door bijvoorbeeld een video te maken en aan te bieden, een item te presenteren of de redactie te voeren van een nieuw programma.

SALTO is altijd op zoek naar mensen die mee willen werken aan een programma. Ook produceren en organiseren wij series met (korte) video’s over verschillende evenementen, zoals de EK atletiek en de festivals in de stad. Wil jij meewerken aan een programma en in de praktijk leren hoe je een camera bedient, goed presenteert of materiaal monteert? Neem dan contact met ons op!

 

Tarieven

SALTO streeft ernaar de uitzendtarieven zo laag mogelijk te houden, om zo de kanalen toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk Amsterdamse programmamakers en organisaties.

| (omschrijving) | (per uur) | (half uur) | (eenmalig) |

 

Adverteren

Het is mogelijk om bij SALTO op vijf radiozenders en op twee televisiezenders reclame uitzenden tegen zeer betaalbare advertentietarieven. Deze zenders hebben niet alleen een groot algemeen bereik, maar kunnen ook effectief ingezet worden voor het bereiken van specifieke doelgroepen. De doelgroepen die u via onze radio en televisie programma’s kunt bereiken zijn namelijk net zo divers als de bevolking van Amsterdam zelf.

SALTO biedt adverteerders diverse mogelijkheden bij het inzetten van radio- en televisiereclame. Zo kunt u bijvoorbeeld rondom meerdere programma’s tegelijk adverteren, er zijn combi pakketten mogelijk voor radio en televisie of u kunt doelgroep-specifieke reclame maken. Op deze manier draagt u er samen met SALTO zorg voor dat uw campagne een optimaal bereik krijgt.

 

Workshops

Wij bieden een aantal workshops aan in samenwerking met verschillende Amsterdamse organisaties en onderwijsinstellingen. Een aantal van deze workshops zijn: Social media, Strategisch online en offline media, Presenteren, Interviewen, Final Cut Pro X, Apple iMovie, Filmen met je iPhone en Geluidstechnicus. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen!

De onderwijs instellingen en Amsterdamse organisaties waar wij mee samenwerken om de workshops te realiseren zijn: Hogeschool van Amsterdam, Apple Store Leidseplein en Yelp Amsterdam. De locatie van de workshops kunnen verschillen.

 

Documenten

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Technische handleidingen
ProppFrexx Audiobeheer
Multimedia Studio 1

Regelgeving
Huishoudelijk Reglement Studiogebruik
Algemene Voorwaarden 2016
Handhavingsreglement 2016
Reclame en Sponsoring

Overige richtlijnen
NICAM Classificatie (Kijkwijzer)
Overzicht categorieën Kijkwijzer
Leidraad Raad voor de Journalistiek

Formulieren
Formulier Informatie digitaal aanleveren
Model Reclameovereenkomst

Huisstijl
• SALTO Mediakit