Uit onze serie 'In gesprek met....' een exclusief interview met Frans Bauer uit 1999.

Uitzending 26 juni 2020 Uit onze serie 'In gesprek met....' een exclusief interview met Frans Bauer uit 1999. Voorafgaand aan zijn concert in Carré in Amsterdam spraken wij hem in zijn kleedkamer. Daarop aangesloten een gedeelte uit zijn show. Dan uit onze muzikale serie 'Bij Ronald' vanuit café De Nieuwe Vaart een aflevering uit 2002 met o.a. Peter Beense, Tony Anderson, Roy Donkersloot, Lesley Williams, Dario en Ruben-T.

Deel deze uitzending op:

Amsterdam TV

Algemene informatie

Amsterdam Televisie stelt zich tot doel, het promoten en bevorderen van het Amsterdamse (muzikale) culturele erfgoed. In haar huidige programmering is niet alleen veel ruimte voor archiefmateriaal maar ook voor achtergrond reportages over evenementen.

Amsterdam Televisie is haar uitzendingen begonnen in 1982 als etherpiraat in Amsterdam. Om 23.00 uur, na de uitzending van Duitsland 1 werd ingebroken op de zendmast op het Okura Hotel en kwam Amsterdam Televisie met een programma van ongeveer een uur. Toen dit definitief aan banden werd gelegd werd in 1997 de draad weer opgepakt en zond Amsterdam Televisie 10 jaar lang via Salto uit op kanaal A1. Door verschillende omstandigheden kwam hier in 2007 een eind aan. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en zo is Amsterdam Televisie sinds 1 mei 2020 weer terug op Salto.

Contactgegevens maker: