We gaan naar 2009.

We gaan naar 2009. In dat jaar is het 5 jaar geleden dat André Hazes is overleden. In de Powerzone in Amsterdam wordt door andrehazesfan.nl een tributeconcert georganiseerd met medewerking van Andries, Arie Hazes, Ed Nieman, Mick Harren, Tony Anderson en vele anderen. Een videoregistratie gemaakt door Amsterdam Televisie die al eerder uitgezonden werd op RTV Noord Holland. Nu dan op Salto, Facebook en Youtube: 5 jaar zonder André Hazes.

Deel deze uitzending op:

Amsterdam TV

Algemene informatie

Amsterdam Televisie stelt zich tot doel, het promoten en bevorderen van het Amsterdamse (muzikale) culturele erfgoed. In haar huidige programmering is niet alleen veel ruimte voor archiefmateriaal maar ook voor achtergrond reportages over evenementen.

Amsterdam Televisie is haar uitzendingen begonnen in 1982 als etherpiraat in Amsterdam. Om 23.00 uur, na de uitzending van Duitsland 1 werd ingebroken op de zendmast op het Okura Hotel en kwam Amsterdam Televisie met een programma van ongeveer een uur. Toen dit definitief aan banden werd gelegd werd in 1997 de draad weer opgepakt en zond Amsterdam Televisie 10 jaar lang via Salto uit op kanaal A1. Door verschillende omstandigheden kwam hier in 2007 een eind aan. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en zo is Amsterdam Televisie sinds 1 mei 2020 weer terug op Salto.

Contactgegevens maker: