Vooraankondiging AKF Shaker

In april staan de ogen in Amsterdam gericht op het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). Op vrijdag 12 april slaan het AKF en het Amsterdams Andalusisch Orkest de handen ineen. Bij SALTO geniet je live mee van een muzikale battle in een intieme setting vanuit Theater de Meervaart.

Schakel vrijdag 12 april om 20:30 uur LIVE op SALTO1 en op salto.nl

Met: Elke Vierveijzer, Kirsten van Teijn, Karima El Fillali Noam Vazana Muzikale begeleiding: Mohamed Al Mokhlis (viool), Ahmed Khaili(percussie), Avishai Darash (piano) en Edsart Udo de Haes (gitaar)

Deel deze uitzending op:

Amsterdams Kleinkunst Festival

(AKF)

Algemene informatie

Sinds 1988 is het Amsterdams Kleinkunst Festival toonaangevend binnen de Nederlandse kleinkunst- en cabaretwereld. Met de AKF Sonneveldprijs voor nieuw talent, hommages aan gerenommeerde kleinkunstenaars, het uitreiken van de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied en het produceren van diverse muziektheaterproducties, wordt kleinkunst in de breedste zin van het woord uitgelicht. We zetten hoog in op talentontwikkeling, maar streven ernaar kleinkunstenaars en cabaretiers in alle fasen van hun carrière een podium te bieden binnen het festival.

AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL ON DEMAND