Er valt veel meer te beleven tussen - Hemel en Aarde, dan ons dagelijks toekomt

Beluister aflevering

Uitzending duurt van 9:00-11:00 uur. 

09.00-10.00uur 
Sunweb tv in gesprek met de Politica mevrouw Joan Wijdenbosch - op 6 maart 2023, met de vraag of Suriname klaar is voor een Vrouw als President? Regio nieuws Tv - President aan de slag. Entree geld verkiezingen waarborg oude Politiek. Bart van den Belt - Wat is het verschil tussen leiders en managers? STAS International - 'Omdat zij er waren' over vrouwen in Leiderschap. 

10.00-11.00uur 
St. Wiesje Nederland en Suriname. St. Wiesje organiseert een gala op 20 April 2024. En in de maand januari 2024 is Professor mw Angela Davis 80 jaar geworden. Muziek van Bob Marley - Stand Up for your Rights. Muziek gezongen door Gerda LentenHavertong - Mama Aisa.

Bondru FM

Er valt veel meer te beleven tussen - Hemel en Aarde, dan ons dagelijks toekomt! Bondru FM Radio van en voor Amsterdammers wereldwijd! Ontdek met ons de wonderen van de wetenschap, de mysteries van het paranormale en de schoonheid van de kunst.’ ........................................ De Programma´s worden mogelijk gemaakt door Netwerk Hellen Gill and Friends! Wij zijn ondernemers in samenwerking! In de jaren tachtig troffen wij elkaar in Amsterdam en daarbuiten - op diverse podia waar wij stonden te performen! Zo troffen wij elkaar als genodigde - om uiteenlopende redenen in de studio's van SALTO Publieke Omroep Amsterdam (Rembrandtplein in het gebouw van De Kroon). Hellen J Gill maakte radioprogramma’s te Alkmaar in de jaren '90 en later in Amsterdam bij radio Kankantrie van wijlen Roy Ristie! Zij accepteerde de taak om ons radio-project te leiden! Zo besloten wij om in netwerkverband zelf radioprogramma's te maken! Bondru (samen ondernemen)! Bondru FM werd toen opgericht

Dit programma wordt gemaakt door Stichting Bondru FM | Ondernemersnetwerk Hellen Gill and Friends.

Contact:

Binnenkort te horen op ...

caribbeanfm logo

dinsdag 5 maart

9:00 op CaribbeanFM

caribbeanfm logo

dinsdag 5 maart

10:00 op CaribbeanFM

caribbeanfm logo

dinsdag 12 maart

9:00 op CaribbeanFM