#12 Vastzitten in de gevangenis

Hoi! Tof dat je kijkt of luistert naar een nieuwe episode van De Eerste Keer. Dit is de podcast & televisieserie over verschillende eerste keren. Mijn naam is Tannaz Hajeby en ik en de maker en presentatrice van deze show. Er heerst een taboe op het delen van verschillende eerste keren. Deze worden hier doorbroken, omdat je elkaar kunt inspireren of motiveren met jouw ervaringen.

Niet iedere eerste keer is iets wat je hoopt dat je overkomt, maar je kunt moed halen uit verhalen van mensen die in nare situaties komen te zitten. Die mensen halen ondanks alles toch energie uit het leven. Dat geldt ook voor het verhaal van deze aflevering. Deze episode van De Eerste Keer gaat namelijk over het vastzitten in de gevangenis. Dit is Frank de Bruyn overkomen. Hij kwam onterecht drie jaar lang vast te zitten in de gevangenis van Italië. Hij praat je bij over zijn ervaringen in de gevangenis, maar ook over de impact van zijn trauma-ervaring in het leven na het vastzitten. Zijn positieve energie maakt de podcast en tv-episode extra speciaal.

Te luisteren & te bekijken via: IG: @deerstekeer Youtube: Tannaz Radio Podcast: Anchor.fm/deeerstekeer

Special IG shoutout to: Edit & audio: @TannazHajeby Guest: @mrwriite Logo: @maritshots Voice-over: @hermandeperman Outromusic: @sanromusic Production: @TannazHajeby Presentatie: @TannazHajeby

Deel deze uitzending op:

De Eerste Keer

Tannaz Hajeby