Uitslagenavond met Maurice de Hond en Vincent Everts.

Bij SALTO presenteren we u een unieke kijk op de Europese verkiezingen met ons nieuwe programma EP2024- uitslagenavond met Maurice de Hond . 
Vertrouwd en gegarandeerd accuraat
Terwijl de officiële uitslagen pas zondagavond bekend worden gemaakt, brengen wij u al op donderdagavond de ware uitslagen, direct verzameld uit 200 stembureaus. Vertrouwd en gegarandeerd accuraat door Maurice de Hond, bieden wij als enige deze vroege inzage.
Waarom Kijken naar EP2024 uitslagenavond?
 **Exclusieve Uitslagen:**
Ontvang de meest betrouwbare en vroege verkiezingsuitslagen.
**Betrouwbare Data:**
Onder leiding van Maurice de Hond, met bewezen nauwkeurigheid. 
**Voor de Voorlopers:**
Blijf drie dagen voor op de officiële bekendmaking. Sluit u aan bij ons op donderdagavond en krijg als eerste inzicht in de stem van Europa, alleen bij SALTO, het iconische tv-centrum van Amsterdam dat al 40 jaar het hart van de stad is!.

Meer afleveringen van EP2024-UITSLAGENAVOND:

EP2024-UITSLAGENAVOND

**Exclusieve Vooruitblik op de Europese Verkiezingen: De Eerste Uitslagen bij Salto!** Bij Salto presenteren we u een unieke kijk op de Europese verkiezingen met ons nieuwe programma. Terwijl de officiële uitslagen pas zondagavond bekend worden gemaakt, brengen wij u al op donderdagavond de ware uitslagen, direct verzameld uit 200 stembureaus. Vertrouwd en gegarandeerd accuraat door Maurice de Hond, bieden wij als enige deze vroege inzage. **Waarom Kijken naar EP2024?** Exclusieve Uitslagen: Ontvang de meest betrouwbare en vroege verkiezingsuitslagen. Betrouwbare Data: Onder leiding van Maurice de Hond, met bewezen nauwkeurigheid. **Voor de Voorlopers:** Blijf drie dagen voor op de officiële bekendmaking. Sluit u aan bij ons op donderdagavond en krijg als eerste inzicht in de stem van Europa, alleen bij Salto, het iconische tv-centrum van Amsterdam dat al 40 jaar het hart van de stad is.

Dit programma wordt gemaakt door Maurice de Hond.