De Happy Planet Show met Harm Oljans en Nancy Janssen.

De Happy Planet Show. Elke vrijdag tussen spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland over speciale items, dj's, game changers en performances. Wij werken samen met iedereen die gaat voor een Happy Planet.
Deze week te gast: - Harm Oljans met handige tips voor het vergaren van adverteerders - Nancy Janssen met haar unieke actie voor het goede doel Met Dwight Sergio Samson, jouw host.
Music by: DJ Sylva de Luna

Deel deze uitzending op:

Happy Planet Show

Algemene informatie

Elke vrijdag van 01.00 tot 02.00 uur spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland over special items, dj's, Game Changers, en Performances. Wij werken samen met iedereen die gaat voor een Happy Planet! Wat is de Happy Family? Wij zijn familie! En familie zorgt voor elkaar. Wij zorgen voor hulp en ondersteuning waar nodig. Iedereen kan gebruik maken van de Happy Planet Family. Jong, oud, dik, dun en elke kleur van de regenboog. De Happy Planet Family paraplu beschermd momenteel al 8 labels. Elk label heeft een eigen thema. Zo kun je onder Happy Planet Bike zoeken naar projecten bij jou in de buurt die kunnen helpen bij wat je nodig hebt. Ga voor meer info naar: www.happyplanetfamily.com http://bit.ly/happyplanetrobinhoodclub http://bit.ly/RHCVolunteers

Contactgegevens maker: