Right to learn

Beluister aflevering

De "Right to Learn" podcast brengt experts in talentontwikkeling samen om te bespreken hoe een andere kijk op onderwijs een breder scala aan talenten kan inspireren. Tanja Jadnanansing (dagelijks bestuur stadsdeel Zuidoost) en Chris Sigaloff (OBA Next) spreken met Nancy Poleon (Founder BrandedU), Bojana Duovski (Mover & Shaker Stichting Studiezalen) en Maryse Knook (directeur OSB Amsterdam).

De podcast is een onderdeel van OBA Next, een innovatie-initiatief van de Openbare Bibliotheek Amsterdam voor de toekomstige bibliotheek in Amsterdam Zuidoost. Het focust op kennis- en talentontwikkeling en introduceert TUMO, een naschools programma dat digitale vaardigheden bijbrengt aan jongeren van 12-18 jaar.

Meer afleveringen van Schakels: De OBA Next Podcast:

Schakels: De OBA Next Podcast

In de officiële OBA Next Podcast praten we over uiteenlopende onderwerpen met interessante gasten. Samen vormen deze aparte schakels een ketting die verbindt. In Schakels is er ruimte voor groei, inspiratie en leren. Hier praten we over alles en soms over niks. We geven ruimte aan verhalen die klaar zijn om vertelt te worden.

Dit programma wordt gemaakt door OBA NEXT.

Contact: