Contact

CONTACT
020 638 6386
secretariaat@salto.nl

BEZOEKADRES
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

POSTADRES
Piet Heinkade 181 E
1019 HC Amsterdam

OPENINGSTIJDEN:
Maandag tot en met vrijdag: 09.30 – 17.00 (In verband met de huidige situatie is er niet altijd iemand aanwezig)


CORONA Update 14-01-2021:

Vanaf zaterdag 15-01-2022 wordt in Nederland de lockdown afgebouwd. Dit betekent dat ook SALTO haar studio’s weer zal openen. Wij zullen vanaf maandag 17-01 contact opnemen met programmamakers en de programmering weer omzetten naar live-shows voor hen die dat willen.

Partijen die een studio willen boeken voor opname zijn ook weer welkom.

De volgende maatregelen blijven van kracht:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Draag een mondkapje
  • Houd afstand
  • Kom met maximaal twee personen naar SALTO. Voor elke studio geldt een maximum van twee personen i.v.m. de beperkte ruimte en ventilatie. (Het café blijft vooralsnog gesloten, dus er is géén plek in het pand voor eventuele extra personen om te wachten.)

De mogelijkheid om een programma te uploaden via mijn.salto.nl blijft uiteraard ook bestaan voor wie dat prettiger vindt. Mocht je nog geen upload-account hebben dan kan je contact opnemen met secretariaat@salto.nl


LOCATIE
Het kantoor van SALTO is gevestigd op de vierde verdieping van Pakhuis de Zwijger. Men kan tijdens openingstijden van Pakhuis de Zwijger de hoofdingang gebruiken, de persoon achter de balie kan je de juiste lift wijzen. Is Pakhuis de Zwijger gesloten? Dan kun je de ingang aan de rechterkant van het gebouw gebruiken, waar ook de bel zit.

ROUTE
We zijn goed bereikbaar met het OV. Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 26 richting IJburg en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat. Je kunt ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen bij halte Jan Schaeferbrug.

Met de auto zitten we op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis).

Er zijn verschillende parkeergelegenheden:
Parkeergarage De Loodsen
Parkeergarage IJ Oever Centrum
Piet Heingarage
P+R Zeeburg