Contact

——————————————————————————————————————–

Corona update 13-10-2020:

Beste Bezoeker,

Tot nader order zijn SALTO kantoor en de studio’s gesloten. Wij zijn wel telefonisch en per mail bereikbaar. Ook kun je als programmamaker gewoon je item uploaden via het MIJN.SALTO portal.

Wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen!

Tot die tijd, dank voor jullie begrip.

Dear visitor,

Until further notice SALTO office and studios are closed. We can be reached by phone and email. As a program-maker you can still upload your item via the MIJN.SALTO portal.

We hope to be able to welcome you again soon!

Until then, thank you for your understanding.

——————————————————————————————————————–

CONTACT
020 638 6386
secretariaat@salto.nl

BEZOEKADRES
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

POSTADRES
Piet Heinkade 181 E
1019 HC Amsterdam

OPENINGSTIJDEN:
Maandag tot en met vrijdag: 09.30 – 17.00

LOCATIE
Het kantoor van SALTO is gevestigd op de vierde verdieping van Pakhuis de Zwijger. Men kan tijdens openingstijden van Pakhuis de Zwijger de hoofdingang gebruiken, de persoon achter de balie kan je de juiste lift wijzen. Is Pakhuis de Zwijger gesloten? Dan kun je de ingang aan de rechterkant van het gebouw gebruiken, waar ook de bel zit.

ROUTE
We zijn goed bereikbaar met het OV. Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 26 richting IJburg en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat. Je kunt ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen bij halte Jan Schaeferbrug.

Met de auto zitten we op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis).

Er zijn verschillende parkeergelegenheden:
Parkeergarage De Loodsen
Parkeergarage IJ Oever Centrum
Piet Heingarage
P+R Zeeburg