De Staat van de Stad 2018 | Pakhuis de Zwijger x Stadsschouwburg Amsterdam | Eerste kennismaking met nieuwe college van Amsterdam.

Wat zijn de plannen van de nieuwe wethouders voor de stad? De nieuwe wethouders van Amsterdam presenteren zich aan het grote publiek tijdens een speciale editie van de jaarlijkse 'De Staat van de Stad'. Dit is de eerste keer dat de nieuwe bestuurders zich in het openbaar manifesteren sinds de formatie van het college. Aan de hand van de laatste feiten, trends en statistieken van de Gemeente Amsterdam lichten de kersverse bestuurders hun plannen met de stad toe. Ook reageren zij op statements van co-referenten zoals architect Arna Mačkić, Energie Commissaris Nederland Ruud Koornstra, Nachtburgemeester Shamiro van der Geld en Waag-directeur Marleen Stikker.

Deel deze uitzending op:

Pakhuis de Zwijger TV

Pakhuis de Zwijger

Algemene informatie

Pakhuis de Zwijger TV presenteert de programma's die zijn gemaakt door en plaatsvinden in Pakhuis de Zwijger over o.m. de creatieve industrie, de stad Amsterdam en global trends. Pakhuis de Zwijger is het onafhankelijk platform voor inspiratie, creatie en innovatie in de stad. Nieuwsgierig geworden? Alle programma’s van Pakhuis de Zwijger zijn ook gratis bij te wonen. Kijk op de website naar de volledige programmering.

Contactgegevens maker:

Aankomende uitzendingen

woensdag 21 november

20:00 op SALTO1

zondag 25 november

14:00 op SALTO1

woensdag 28 november

20:00 op SALTO1