020KIEST: Overzicht debatten & politieke programma’s bij SALTO

Op 22 november 2023 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Om jou te helpen kiezen zenden wij in aanloop naar 22 november veel (live) debatten uit van o.a. De Balie (De verkiezingsdebatten) en Pakhuis de Zwijger (Nederland Kiest), analyseert Maurice de Hond o.l.v. Pim van Galen elke zondagochtend om 11 uur live de laatste politieke peilingen en verzorgd Geen Stijl een speciale uitslagenavond i.s.m. SALTO op woensdag 22 november met o.a. Maurice de Hond, Theodor Holman, Roderick Veelo e.a.

SALTO heeft de afgelopen weken al veel debatten uitgezonden georganiseerd door verschillende organisaties en vaak ook op specifieke thema’s en onderwerpen.

Weet je nog niet op wie je moet stemmen? En wil je een bepaald debat nog eens terugzien? Zodat je straks de juiste stemkeuze maakt?

Check dan hieronder het totaaloverzicht van alle uitgezonden debatten:

De Balie TV: De Verkiezingsdebatten

Het migratiedebat:  Een debat over de inhoud en de haalbaarheid van een migratiedeal.

Het Nationaal Scholierendebat: Scholieren komen bijeen en gaan in debat met politici.

Het klimaatdebat: Partijen gaan met elkaar vanuit de Balie in debat over het klimaat.

Het Nieuwe Economiedebat:  Kandidaat Kamerleden gaan in debat over economie.

Pakhuis de Zwijger TV: Nederland Kiest

Een Nieuwe RelatiePolitiek duiders, journalisten en experts over de relatie met Europa.

COC’s Verkiezingsdebat: Hoe denken politieke partijen over queer kwesties?

Kies voor volkshuisvesting: Verschillende woonexperts voelen kandidaat-Kamerleden aan de tand.

Het Grote OV- verkiezingsdebat: In gesprek en debat met kandidaat Kamerleden over de grote thema’s rondom het Openbaar Vervoer in Nederland.

Het grenzeloze migratiedebat: Politieke partijen in debat over wat zij nou écht willen op het gebied van asiel en migratie.

Special Social Verkiezingsgesprek 2023: Een interactief verkiezingsprogramma met als thema: de toegankelijke toekomst van Nederland

Stel je stem scherp: 3 masterclasses van verkiezingsexperts Devika Partiman, Kimberley Snijders & Jurjen van den Bergh. Hoe laat jij je stem extra hard gelden?

Zeker van een inkomen: Nederland Kiest x de Nieuwe Solidariteit: Geen verkiezingsdebat maar een avond waarop mensen met schulden in gesprek gaan met experts.

Het mondiale klimaatdebat: In de aanloop naar de verkiezingen gaan kandidaat-kamerleden daarom in debat over de internationale inzet en impact van het Nederlands klimaatbeleid. 

De KiesQuiz: Weet jij het ook allemaal niet meer in de aanloop naar de verkiezingen? Doe mee aan De KiesQuiz en check je facts!

In de Peiling

Elke zondag analyseert Maurice de Hond samen met Pim van Galen de laatste politieke peilingen

Uitzending 28 oktober

Uitzending 5 november

Uitzending 12 november

Uitzending 19 november

FlexBieb IJburg

Verkiezingsdebat Kamerverkiezingen: Buurtdebat o.l.v. moderator Roland Duong georganiseerd door de FlexBieb in IJburg.

GeenStijl TK23 Uitslagenavond

Op de avond van de Tweede Kamerverkiezingen gaan GeenStijl en SALTO het weer doen: Een spannende verkiezingsshow neerzetten gepresenteerd door Tom Staal en Maurice de Hond en vele prominente gasten waaronder Theodor Holman, Roderick Veelo, Geerten Waling, Rob Hoogland, Bart Nijman Frank Tieskens en Arthur van Amerongen.

Deze pagina wordt continu aangevuld met nieuwe politieke content tot en met woensdag 22 november