GLUE TV bij SALTO

GLUE Amsterdam is een vierdaagse design-tour voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, labels, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.

GLUE amsterdam connected by design verbindt alle locaties en zorgt voor een inhoudelijk en aantrekkelijk programma voor collega’s en publiek.

GLUE bindt zich niet aan één partij, maar aan allemaal. Beginnende ontwerpers, kennisinstituten, gerenommeerde ontwerpers en grote bureaus, divers en gelijkvloers passen bij Amsterdam, ook al moeten we soms een steile trap op.

GLUE profileert zich in Amsterdam design en wil de sector beter verbinden en vindbaarder maken. Sinds die tijd is er GLUE TV waarin interessante gesprekken uit de designsector worden gevoerd en SALTO als uitzendpartner graag faciliteert hierin door GLUE TV op televisie uit te zenden.

Vanaf deze week tot en met zondag 18 september zal er op verschillende uitzendtijden in oms programmaschema op SALTO1 GLUE TV worden uitgezonden. Voor het volledige uitzendschema zie onze online tv gids