Nieuw op SALTO1: Doeners in Damsko Kletskamer

Ben jij klaar om te ontdekken wat er gebeurt buiten het klaslokaal? Wil je inspiratie opdoen voor projecten met echte impact? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de prachtige diversiteit van HvA labs in Amsterdam? Dan wil je de expositie Doeners in Damsko niet missen!

14 november opent de expositie ‘Doeners in Damsko’ in het HvA Wibauthuis. Daarmee viert de HVA 15 jaar leren in de stad. Ter ere van deze mijlpaal presenteert de HvA de rondreizende expositie “Doeners in Damsko 2023”. Deze expositie neemt je mee met de verhalen van 11 HvA studenten van verschillende opleidingen en hun bijzondere ervaringen in de HvA labs.

Praat Damsko met ons!

In samenwerking met SALTO presenteren ze tijdens de opening De Klets Kamer. We willen alle bezoekers uitnodigen om hun ‘one minute of fame’ te claimen in deze video booth. In De Klets Kamer mag je vertellen over jouw eigen ervaringen in en met de stad. Praat Damsko met ons!

Deze video’s worden dagelijks uitgezonden op SALTO1 en SALTO.nl. Deelnemers kunnen ze later terug kijken en delen met hun netwerk op de programmapagina.

Kijk voor meer informatie op de website van HVA Doeners In Damsko.