Nieuw Op SALTO1: MuMA

Vanaf 21 december een prachtige nieuwe serie reportages over kunstenaar Berrie Martens

Hoe kunstenaar Berrie Martens, de geestelijk vader van de schilderijen en sculpturen van Happy People of the World, amateurkunstenaars, schilders, beeldhouwers, fotografen etc) een kans geeft hun werken aan de buitenwereld te tonen. Ze kunnen een plaats verdienen in het digitale MUMA en als het “echte” Museum Martens is verrezen, wordt er maandelijks een aparte expositieruimte beschikbaar gesteld voor de meest aansprekende artiesten.

Verder in deze serie aandacht voor de vaak doldwaze avonturen van de artiest, die naast de Happy People of the World kunst ook duizenden vrije werken heeft geproduceerd. De Bourgondiër heeft een uitgebreid oeuvre zoals kunstwerken in glas, Happy People Art Heels, porselein, glaswerk en niet te vergeten de speciale Happy People Prosecco. Kortom; een creatieve duizendpoot, die niets te gek is.

In deze serie wordt je deelgenoot van zijn unieke Art Trips naar steden als New York, Berlijn, Parijs, Barcelona, Amsterdam, Ibiza, London en dit jaar Venetië. Zijn ontmoetingen met unieke levenskunstenaars, kunstenaars en een keur aan unieke creatieve vrienden zijn hilarisch maar inhoudelijk sterk. Het draait uiteindelijk allemaal om het MUMA, de plek waar alle creatieve geesten een plek moeten kunnen vinden.

Berrie Martens
De avonturen en het reisverslag van kunstenaar Berrie Martens is vanaf 21 december elke donderdag te zien om 20 uur op SALTO1