NIEUW: Red Light Jazz Radio

De Woensdagmiddag Show met Maarten en Marco

Red Light Jazz Radio, een nieuw radiostation vanuit het wallengebied Amsterdam, start haar eerste live uitzending op 10 april vanaf locatie TABOE op de Zeedijk. Presentatie met inbreng van veel buurtgenoten, gedaan door Maarten en Marco.

De gasten worden in de rode lichten, achter het raam geïnterviewd. Het wallengebied/ Nieuwmarktbuurt is een gebied dat vaak zwaar onder vuur ligt. En media springen daar hongerig op in. Daarom hebben bewoners en ondernemers het heft in eigen handen genomen en starten een eigen radiostation.

Het gebied kent smeuïge verhalen, verteld door goocheme Amsterdammers. Bovendien ontwikkelt het gebied zich steeds meer tot een (live) jazz uitgaansgebied. Muziek en verhalen zijn de basis voor het radiostation. Rechtstreeks vanuit het hart van de stad op de Zeedijk (nummer 44) laat Red Light Jazz Radio zien wat voor moois er allemaal gebeurt in de buurt (Nieuwmarkt, Zeedijk, Wallen, Breestraten en Waterlooplein) en wil men de zichtbaarheid vergroten van al het moois dat hier gebeurt en zet het station zich in om al deze positieve initiatieven te faciliteren en verbintenissen versterken.

Vanuit de media hub Taboe op Zeedijk 44 is Red Light Jazz Radio: De Woensdagmiddag Show met Maarten en Marco elke woensdag live te beluisteren om 17:00 op Radio SALTO (99.4 FM) vanuit hartje Amsterdam!

Het plan is om geleidelijk via Radio SALTO op FM en online streaming in live programmering door te groeien.

Live uitzendingen iedere woensdagmiddag 17.00 – 20.00u
Distributie via POA | Salto 99.4FM
Online 24/7 www.taboe.org www.redlightjazzradio.nl
App 24/7 Red Light Jazz Radio