Pride TV Live

Het gesprek van de dag in Pride TV Live

Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus brengt Pride Amsterdam vanuit Medialab Osdorp de dagelijkse live talkshow Pride TV Live waarin presentator Joris van de Sande elke dag boeiende gasten aan tafel ontvangt uit de rijke LHBTQIA + community die van betekenis zijn voor de regenbooggemeenschap waarin het gesprek van de Pride dag wordt gevoerd. Actueel nieuws, inhoudelijke gesprekken over emancipatie, discriminatie, acceptatie, sport, religie, kunst en cultuur, muziek, transfobie, sekswerk, coming-out, het belang van Pride: Alles wordt besproken aan tafel. De onderwerpen met liefde en respect benaderd. Er is veel ruimte voor humor en gezelligheid en veel aandacht voor muziek: Elke dag wordt de show muzikaal afgesloten door een (opkomende) queer artiest.  

Duo presentatie

Nieuw dit jaar is de duo presentatie met vijf betrokken Pride Ambassadeurs Elke dag schuift er een andere Pride ambassadeur als co-host naast Joris aan: Ronald Benita (maandag), Suzanne van der Laar (dinsdag), Jeffrey Wammes (woensdag), Raymi Sambo (donderdag) en Raffaela Paton (vrijdag).  

De uitzendingen zijn live te volgen vanaf 17:00 uur via SALTO1 tussen 31 juli en 4 augustus en worden gedurende de gehele Prideweek regelmatig herhaald. De uitzendingen zijn een dag later ook landelijk te zien via OUTTv en AT5.

Pride TV Live: Vanaf maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus om 17:00 uur live op SALTO1. Alle uitzendingen zijn ook on demand terug te kijken op salto.nl/pride