SALTO viert de feestdagen

De laatste dagen van 2019 vier jij bij SALTO! Zing de gezelligste Kersthits mee met Rappa, geniet van de kunsten van het Kerstcircus, schuif aan bij een intiem gesprek tussen Fernando en Borsato over succes, donkere tijden en liefde en blik met bijzondere en spraakmakende Amsterdammers terug op 2019 en vooruit op 2020.

SALTO on Ice*

Op de ijsbaan op het Museumplein verzamelden we voor jou een gezellige groep Amsterdammers om samen het jaar met een lach uit te gaan. We delen verhalen over 2019 en verrassen je met de mooiste wensen voor het nieuwe jaar. Dit doen we samen met Maurice de Hond, Frederique de Jong, Gitte Milder, Hans Wennekes, Orlando Bajric, Marcel Heyman, Myra Winter, Sheila Felicity Boye en DJ Jean.

De gezelligste Kersthits

Zing mee met de speciale Kerst en Nieuwjaar Special van Clous van Mechelen en Monique Rappa. Samen met Wilfried, Peter en Duo Hills brengen ze de sing-a-long jingles bij jou binnen!

Openhartig interview Marco Borsato

Succes en donkere tijden. Maar ook liefde en ambitie. Vertrouwen en vriendschap. Fernando sprak Marco Borsato; een unieke inside peek in het leven van de artiest.

Metje TV’s Kerst

Metje TV gaat muzikaal, met groetjes, boodschappen en wensen vanuit het hart 2019 uit.