ZOMERTEEVEE & MUZIEKTEEVEE

Jullie hebben al even kennis met hem kunnen maken, want hij was al een tijdje op zender met AHOY-RTV-Informatief-shorts, maar voor de zomeravonden op SALTO heeft Abert Kleine ook een serie avondprogramma’s in de planning. Deze woensdag gaat hij in première met zijn eerste uitzending van ZOMERTEEVEE.

AHOY-RTV-ZOMERTEEVEE is een gevarieerd programma met voor elk wat wils, ongeacht leeftijd van de kijkers. Gesprekken, reportages en amusement wisselen elkaar af. Meerdere festivals zullen er te zien zijn als ook andere bijdragen zoals de Museumtramlijn, Tuinpark Nieuwe Levenskracht en de Tweedehands markt bij het Olympisch Stadion. AHOY-RTV-MUZIEKTEEVEE is een programma met muziek in de ruimste zin des woords. ‘Het kunnen allerlei genres zijn en we geven zeker ook de kans aan nieuw talent om zich aan de kijkers voor te stellen.’

Heel juli, augustus en september zal ZOMERTEEVEE te zien zijn op de woensdag en donderdag om 20.00. Wanneer de gemeenteraad vergaderd vervalt de uitzending en zal op een vrijdag om 23.00 MUZIEKTEEVEE te zien zijn.

Albert is niet nieuw bij SALTO. Hij maakte in het verleden ook al programma’s voor SALTO. Zijn programma’s kenmerken zich door zijn authentieke stijl en grenzeloze interesses.

U kunt zich abonneren de AHOY-RTV nieuwsbrief door een email te sturen naar ahoy.rtv@gmail.com. Dan ontvangt U wekelijks op dinsdagavond de informatie voor de 2 uitzendingen van dezelfde week. Als U iets heeft of weet wat interessant kan zijn voor kijkers, laat het ook weten en wie weet kunnen ze er aandacht aan besteden op televisie.

Kijk voor alle afleveringen, meer informatie en uitzendtijden op de programmapagina.