1 JANUARI 2022 – ZO! GOSPEL CHOIR NIEUWJAARSCONCERT

Op 1 januari 2022, om 20.00 uur, luidt ZO! Gospel Choir het nieuwe jaar in met de muziekspecial ZO! Gospel Honors. Een co-productie van ZO! Gospel Choir, het Wilminktheater Enschede en CruDon Producties. ZO! Gospel Honors is een muzikaal eerbetoon aan de gospelartiesten die ZO! Gospel Choir de afgelopen jaren hebben geïnspireerd. Het concert is gratis en gelijktijdig te zien via SALTO, de website en YouTube kanaal van het Wilminktheater, via Apintie TV in Suriname en op het YouTube kanaal en de Facebookpagina van ZO! Gospel Choir.

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir heeft in Nederland vrijwel eigenhandig voor een ware ‘gospelrevolutie’ veroorzaakt en ervoor gezorgd dat het genre een vast plek veroverd heeft binnen het Nederlandse Muzieklandschap. ZO! Gospel Choir is daarmee uitgegroeid tot het bekendste en meest gevraagde koor van ons land. Zo deelde zij het podium met wereldsterren als Mariah Carey, Sam Smith, Oleta Adams, Martin Garrix en Hugh Jackman. Op de nationale televisie schitteren zij in programma’s als Mathijs Gaat Door, het 5 mei concert, RTL Late Night, het Prinsengrachtconcert en het Omroep Max Kerstconcert.

ZO! Gospel Honors

ZO! Gospel Choir wordt tijdens het concert begeleid door een zeskoppige all-star band bestaande uit Henne Reijs (keys), Quincy Adolphin (keys), Leroy Siegers (gitaar), Robert Biesewig (drums), L’dia on Bass (bas) en Dillon Lewis (percussie). Het concert wordt voorafgaan door korte interviews waarin u nader kennis maakt met de leden van ZO! Gospel Choir, het management en hun muzikale inspiratiebronnen.

beeld Floris Heuer

ZO! Gospel Honors  1 januari 2022 om 20:00 uur op SALTO1 en via SALTO.nl